Skip to content
nieuws1
Informatie & tarieven

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Graag maken we met u kennis tijdens een gratis oriënterend gesprek van een halfuur. Als wij voor u aan de slag gaan, stellen wij een plan van aanpak op en geven we een inschatting van de kosten. In sommige gevallen kunnen we een vast tarief afspreken.

Uurtarief
Wij hanteren een uurtarief van € 230 per uur. Dit is exclusief btw en eventuele andere kosten die ons in rekening worden gebracht, zoals griffierecht, deurwaarderskosten of het opvragen van een uittreksel.

Mediationtraject
In een mediationtraject delen beide partijen de kosten. Dat is dus altijd goedkoper dan wanneer u beiden een eigen advocaat in de arm neemt.

Gefinancierde rechtsbijstand
Wij werken soms op basis van gefinancierde rechtsbijstand, ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De Raad voor Rechtsbijstand bepaalt op basis van uw inkomen en vermogen of u hiervoor in aanmerking. Meer informatie vindt u op de site van de Raad voor Rechtsbijstand.

Rechtsbijstandverzekering
Het kan zijn dat onze rechtsbijstand valt onder de dekking van uw rechtsbijstandverzekering. U heeft het recht van vrije advocaatkeuze. Onze kosten worden dan vergoed door de rechtsbijstandverzekering.

Klachten
Mocht u onverhoopt klachten hebben, dan horen we dit graag zo snel mogelijk van u, zodat wij deze samen met u kunnen bespreken. In onze klachtenregeling leggen we uit hoe we met uw klacht omgaan.

Persoonlijk en deskundig advies nodig?

Rechtsgebieden

logo geuze600
Stationsstraat 65 5683 BB Best
F 0499 333 660
info@geuze.nl
KVK 17279830
BTW NL822475637B01