Skip to content
header-team-2017
Persoonlijk, laagdrempelig en professioneel. Dat is hoe onze cliënten ons zien. En daar zijn we trots op.
Jacob Geuze
Mediation is een prachtige manier
om de harmonie te hervinden en behouden.
Joris Geuze
Mijn cliënten voelen zich door mij gehoord en gesteund.
previous arrow
next arrow

Ons Kantoor

Geuze Advocaten & Mediators is in 1979 opgericht door mr. J.J. Geuze als eerste advocatenkantoor van Best. In de afgelopen tientallen jaren heeft ons kantoor een goede naam opgebouwd door onze deskundige en persoonlijke dienstverlening.

Onze advocaten en mediators hebben ieder hun eigen aanpak en specialisme. Zij helpen u graag bij het vinden en bereiken van de juiste oplossing voor u.  

Mr. J.J. (Jacob) Geuze

Jacob studeerde rechten aan de VU in Amsterdam. Na vier jaar op een advocatenkantoor te hebben gewerkt, startte hij in 1979 zijn eigen kantoor in Best. Sindsdien heeft hij een brede ervaring opgebouwd, vooral op het gebied van personen- en familierecht en arbeidsrecht.

In 1999 voltooide hij de mediationopleiding van het Amsterdams ADR Instituut. Daarmee is hij een van de eerste mediators in het arrondissement Oost-Brabant.

lees meer
geuze400
joris_geuze400

Mr. J. (Joris) Geuze

Joris studeerde rechten aan de UvA in Amsterdam. Hij werkt sinds 2003 als advocaat en sloot zich in 2008 aan bij het kantoor van zijn vader. Hij is gespecialiseerd in personen- en familierecht, erfrecht en (scheidings)mediation.

Hij voltooide diverse specialisatieopleidingen van het Instituut voor Mediation Familie- en erfrecht Opleidingen (IMFO), het opleidingsinstituut van de Vereniging voor Familie- en erfrechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS): 
In 2010 voltooide hij de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht en de Basisopleiding Scheidingsmediation en in 2012 voltooide hij de Specialisatieopleiding Scheidingsmediation. Vervolgens heeft hij in 2022 de Specialisatieopleiding Erfrecht met goed gevolg afgerond. In oktober 2023 voltooide Joris de opleiding tot gezinsadvocaat.

lees meer

Mr. J.M.J. (Juul) van der Vleuten

Juul studeerde rechten aan Tilburg University. In 2023 is hij afgestudeerd met specialisatie familie- en jeugdrecht. Hij is geïnteresseerd in familierechtelijke vraagstukken en zoekt in elk dossier naar een goede oplossing voor de cliënt.

Juul is sinds augustus 2023 verbonden aan Geuze Advocaten & Mediators als juridisch medewerker. Hij ondersteunt de advocaten in hun werkzaamheden en behandelt met hen dossiers. 

Zijn doel is om uiteindelijk als familierechtadvocaat aan de slag te gaan.

Juul-Goed400-550

Persoonlijk en deskundig advies nodig?

Rechtsgebieden

logo geuze600
Stationsstraat 65 5683 BB Best
F 0499 333 660
info@geuze.nl
KVK 17279830
BTW NL822475637B01