Skip to content
Jacob Geuze
Mediation is een prachtige manier
om de harmonie te hervinden en behouden.
Lily v Poucke
Ik doe altijd een stapje extra voor mijn cliënten.
previous arrow
next arrow

Ons Kantoor

Geuze Advocaten & Mediators is in 1979 opgericht door mr. J.J. Geuze als eerste advocatenkantoor van Best. In de afgelopen tientallen jaren heeft ons kantoor een goede naam opgebouwd door onze deskundige en persoonlijke dienstverlening.

Onze advocaten en mediators hebben ieder hun eigen aanpak en specialisme. Zij helpen u graag bij het vinden en bereiken van de juiste oplossing voor u.  

Mr. J.J. (Jacob) Geuze

Jacob studeerde rechten aan de VU in Amsterdam. Na vier jaar op een advocatenkantoor te hebben gewerkt, startte hij in 1979 zijn eigen kantoor in Best. Sindsdien heeft hij een brede ervaring opgebouwd, vooral op het gebied van personen- en familierecht en arbeidsrecht.

In 1999 voltooide hij de mediationopleiding van het Amsterdams ADR Instituut. Daarmee is hij een van de eerste mediators in het arrondissement Oost-Brabant.

lees meer
geuze400
joris_geuze400

Mr. J. (Joris) Geuze

Joris studeerde rechten aan de UvA in Amsterdam. Hij werkt sinds 2003 als advocaat en sloot zich in 2008 aan bij het kantoor van zijn vader. Hij is gespecialiseerd in personen- en familierecht en (scheidings)mediation.

In 2010 voltooide hij de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht en de Basisopleiding Scheidingsmediation om vervolgens in 2012 met goed gevolg de Specialisatieopleiding Scheidingsmediation af te ronden.

lees meer

Mr. L. (Lily) van Poucke

Lily begon in 2007 aan haar studie rechten aan de Universiteit van Tilburg. Ze wist al snel dat ze hierin verder wilde en daarom heeft zij  in 2009 gesolliciteerd  bij Geuze Advocaten & Mediators. Daar is zij naast haar studie al aan de slag gegaan. Eerst als secretaresse, daarna als juridisch medewerker en sinds 2015 als advocaat.

Lily houdt zich bezig met een brede verscheidenheid aan zaken, maar in het bijzonder strafrechtelijke vraagstukken. Inmiddels heeft zij daarin dan ook al de nodige ervaring opgedaan en zal zij voor u als cliënt altijd het best mogelijke resultaat proberen te bereiken.

lees meer
LPoucke400
l.vanpoucke@geuze.nl
06 184 58 189